Başkanın Mesajı (25.05.2016)
BAŞKANIN MESAJI
İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) olarak turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerin ekonomik ve sosyal menfaatlerini korumak, işletmelerin verimli çalışmasına katkıda bulunmak ve TURSAB-Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne bağlılık ilkeleri ile hareket eden bir sivil toplum kuruluşudur. Prensibimiz dürüst, çalışkan, hızlı ve ilkeli olmaktır.

TUSAD olarak üyelerimizin kamu kurum ve kururluşlarıyla ilgili sorunların çözümüne yardımcı olmak, başta turizm sektörü olmak üzere ilgili mevzuatı takip etmek ve işletmeleri bilgilendirmek, sektörler arası koordinasyon sağlamak, gelen talepler doğrultusunda genel turizm politikasının yönlendirilmesinde katkıda bulunmak her kademede eğitim programları düzenlemek suretiyle kalite hizmet sunumuna destek olmak, üyeler arasında ve üyelerin diğer işletmeler ile ilişkilerde ortaya çıkması muhtemel sorunların çözümüne yardım olacağız.

Küreselleşen dünyada ve uluslararası rekabette kaliteden ödün vermeden çalışmanın sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Büyük başarılar tesadüf değildir. Başarıların ortak özelliği; araştırma, geliştirme, kalite, samimiyet ve daha çok çalışmaktır.

TUSAD- İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği olarak turizme hizmet eden her bireyin yanında ve destekçisi olacağız.

Saygılarımla

Hasan BAYRAM
Başkan