UKOME konusunda TÜRSAB’ın yanındayız (06.06.2018)
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı ziyaret eden TUSAD Başkanı Hasan Bayram, “İBB UKOME’nin son almış olduğu yanlış kararların düzeltilmesi ve kalıcı çözümler için TÜRSAB’la birlikte çalışacağız” dedi.
UKOME-konusunda-TURSAB’in-yanindayiz
İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) Başkanı Hasan Bayram, Körfez Arap ülkeleri ile Ortadoğu ülkelerinden incoming yapan üyeleriyle birlikte turizmde kalıcı çözümler için TÜRSAB ile birlikte çalışacaklarını söyledi. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ile son UKOME kararları hakkında görüştüklerini belirten Bayram, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulunun son almış olduğu bazı kararların turizmde olumsuz etki yapacak olması camiamızı sıkıntıya düşürmektedir.


TUSAD Başkanı Hasan Bayram ve TUSAD üyeleri.

UKOME’nin yaptığı toplantılarda alınan bazı kararlardan ara ara turizm zaten olumsuz etkilenmektedir. Her seferinde bu tür kararlara karşı görüşlerimizi bildirdik. Kararların çoğu düzeltildi. UKOME’de alınan kararların her seferinde bu hal almasının tek sebebi, kurulda turizm seyahat acentalarının temsilcisinin olmamasından kaynaklanıyor. Gerekli kalıcı çözümler için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. TÜRSAB’ın bu konuda yapacağı çalışmaları destekleyeceğiz” dedi.