Rotayı 500 Milyon Arap Turiste çevirdiler. (08.10.2019)
Ortadoğu Turizm Acentalarının üye olduğu TUSAD-ASATDER-YONDER güç birliği yaparak ORTADOĞU TURİZM TEŞKİLATINI kurarak Dünyada yaşayan 500 Milyon civarındaki Araplara Türkiye tanıtma stratejisini başlattılar
Rotayi-500-Milyon-Arap-Turiste-cevirdiler
Ortadoğu Turizm Acentalarının üye olduğu TUSAD-ASATDER-YONDER güç birliği yaparak ORTADOĞU TURİZM TEŞKİLATINI kurarak Dünyada yaşayan 500 Milyon civarındaki Araplara Türkiye tanıtma stratejisini başlattılar.

İstanbul Turizm Seyahat Acentaları Derneği(TUSAD) Başkanı Hasan Bayram, Bu güzel organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğuyla, sizleri saygıyla selamlıyorum; hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. ORTADOĞU TURİZM TEŞKİLATI olarak organize ettiğimiz bu toplantıda siz değerli meslektaşlarımızla birlikte her şeyin üstesinden geleceğimizden emin olabilirsiniz.

ORTADOĞU TURİZM TEŞKİLATI (TUSAD-ASATDER-YONDER) siz değerli meslektaşlarımız acentalarımızdan alacağımız yetki ve güç ile yolumuza daha hızlı devam edeceğiz.

Bugün burada olduğu gibi, bir yandan gönül birliğimizi perçinlerken, diğer yandan da turizm ile ülkemiz ve diğer ülkeler arasındaki ilişkilerimizi güçlendirmenin yollarını geliştiriyoruz.

Biz, ülkemize, ülkemizin potansiyeline inanarak yola çıktık, turizm iş insanlarımız arasındaki bağı güçlendirirken, diğer yandan turizm iş birlikleri ve ticari diplomasi hamlelerimizi de sürdürüyoruz.

Ülkemiz turizmini tanıtmak için ülke ülke, şehir şehir ve fuar fuar gezmekteyiz. Ortadoğu ülkelerinden gelen her turist ile dost kadar yakın olduk. Ticari ve özel seyahatlerimizde ne kadar sıcak dostluklar kurduğumuzun farkına vardık.

İşte bu milletin dostluğu, ticaret hacmi ve turizm bereketi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayreti ve samimiyeti ile çok üst seviyelere geldi. Ortadoğu Turizminde kişibaşı ortalamanın 800 Usd olduğu bir başarısı vardır. Ülkemizde ciddi bir şekilde istihdam ortamı oluşturan Ortadoğu Turizm sektörü ciddi yaşam kaynağı olmaya devam ediyor.

Kaynak: kanal7haber.com
Ortadoğu turizmi demek ayrıca ihracat demektir. 2003 yılında milyon dolar seviyesinde olan ticaretimiz, turizm ilişkimiz sayesin de milyar dolar seviyesine çıkmıştır.

Ortadoğu turizmcisinin yaşamış olduğu sorunların çözüm merkezi ORTADOĞU TURİZM TEŞKİLATININ üyeleri olan TUSAD-ASATDER-YONDER ‘dir.