TUSAD Başkanı Hasan Bayram: 2018’de Ortadoğu'da atılım yapacağız. (03.03.2018)
İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) ülke tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. TUSAD Yönetimi, Cidde Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak; ülke turizmi adına önemli temaslarda bulundu. 
TUSAD-Baskani-Hasan-Bayram-2018’de-Ortadoguda-atilim-yapacagiz
İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) Başkanı Hasan Bayram ve TUSAD Yönetim Kurulu Üyeleri ülke turizmine katkı sağlamak ve Uluslararası Cidde Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Türk firmalarına destek olmak için Suudi Arabistan’ın Cidde şehrine çıkarma yaptı.

Bu yılki Cidde Turizm ve Seyahat Fuarı’nın açılışını, Prens Al Suud Abdulaziz Bin Faysal Bin Abdülmecid gerçekleştirdi.

Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden turist getiren ve bu turist sayılarını artırmaya yönelik önemli projeler yürüten TUSAD üyeleri, Türkiye turizmine katkı sağlamak amacıyla fuar kapsamında önemli görüşmelerde bulundu.

Cidde Turizm Fuarı’na ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirten TUSAD Başkanı Hasan Bayram; konuya ilişkin şunları söyledi:

“TUSAD; ülkemiz turizmi için 2018 yılında daha çok çalışacak”


“Suudi Arabistan’ın 2030 Vizyonu kapsamında, turizme yönelik açılımları doğrultusunda düzenlenen bu fuardan Türkiye adına hedefimiz; maksimum fayda sağlamaktır. Ülkemiz için Ortadoğu ve Arap Ülkeleri turizmi her geçen yıl daha değerli bir hal alıyor. Bu yıl Cidde Turizm Fuarı’na Bursa’nın yanı sıra Elazığ gibi birçok ilimizin katılım sağlaması gerçekten memnuniyet verici. Körfez ve Ortadoğu ülkelerinin büyük bir çoğunluğunda söz sahibi olan TUSAD; ülkemiz turizmi için 2018 yılında daha çok çalışacak.”  




Kaynak:
turizmajansi.com