TUSAD Cidde Turizm Fuarı'nda Türkiye'yi tanıtıyor (03.03.2018)
İstanbul Turizm Seyahat Acenteleri ve İşadamları Derneği (TUSAD ) Başkanı Hasan Bayram, ülkemiz için Arap turizminin her geçen yıl daha değerli bir hal aldığını söyledi.
TUSAD-Cidde-Turizm-Fuarinda-Turkiyeyi-tanitiyor
İstanbul Turizm Seyahat Acenteleri ve İşadamları Derneği (TUSAD) Başkanı Hasan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ülke turizmine katkı sağlamak adına ve fuara katılan Türk firmalarına destek olmak amacıyla uluslararası Cidde Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılıyor.

Hasan Bayram yaptığı açıklamada, "TUSAD üyeleri Ortadoğu ülkelerinden ve Körfez Arap ülkelerinden turist getirmektedirler. Üye acentelerimiz bu ülkelerde söz sahibi oldukları ve ülkemize ciddi sayıda tüketici getirdikleri aşikardır. Ülkemizin tanıtım elçileri seyahat acentelerimiz turizm fuarı için ciddi hazırlıklar yapmaktadırlar.

eleneksel hale gelen Cidde Turizm Fuarı'nın faydaları her yıl artarak devam ediyor. Suudi Arabistan’ın 2030 vizyonu kapsamında turizme yönelik açılım doğrultusunda düzenlenen bu fuardan Türkiye adına hedefimiz maksimum fayda sağlamaktır" dedi.

Ülkemiz için Arap turizmi her geçen yıl daha değerli bir hal alıyor!

Türk turizmi için Arap pazarının önemini değerlendiren Bayram, "Ülkemiz için Arap turizmi her geçen yıl daha değerli bir hal alıyor. Bu yıl Cidde Turizm Fuarı'na Bursa ilimizin yanında, Elazığ ilimiz gibi bir çok ilimizin katılım sağlaması gerçekten memnuniyet verici" diye konuştu.



Kaynak:
Turizm Aktüel