TUSAD’dan İstanbul Valiliği’ne ziyaret (28.05.2016)
İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bayram’ı makamında kabul etti.
TUSAD’dan-Istanbul-Valiligi’ne-ziyaret
Turizm sektörünün zor bir dönemden geçtiğini belirten TUSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bayram, “Dernek olarak turizm sektörünün yaşadığı sıkıntıları Sayın Valimiz Vasip Şahin Bey ile paylaştık ve desteklerini beklediğimizi ilettik” dedi.

Son dönemde yaşanan terör olaylarından en çok turizm sektörünün olumsuz etkilendiğinin bir vaka olduğunu vurgulayan TUSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bayram, turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalara faizsiz kredi ve vergi ödemeleri konularında destek sağlanması gerektiğini söyledi.

TUSAD üyeleri için uluslararası fuarların önemine değinen Bayram, Cidde, Riyad, Dubai ve Kuveyt gibi uluslararası fuarlarda İstanbul Valiliği’nden stant desteği beklediklerini belirtti.

Ayrıca yol güzergâh belgelerinin yenilenmemesi turizm acentalarını zor durumda bıraktığına değinen Hasan Bayram, bu duruma bir an evvel çözüm bulunması gerektiğinin altını çizdi.

İlhan AKÜZÜM